Jan Bouwes Fietsen

Ruim 20 jaar een begrip in Langedijk

Jan Bouwes Fietsen, al ruim 20 jaar een begrip in de gemeente Dijk en Waard en daarbuiten!

man en kind fietsen in de sneeuw op hun veilige fiets

Vanaf 2003 Jan Bouwes Fietsen in Langedijk!

In april 2003 opende Jan Bouwes Fietsen zijn winkel aan de Dorpsstraat 705 te Noord-Scharwoude. Er is in die tijd veel veranderd. Zo nemen de elektrische fietsen een steeds grotere plaats in, is het pand inmiddels grondig verbouwd. Maar één ding blijft onveranderd en dat is dat service bij Jan en Petra nog steeds even belangrijk is als in het begin.

Daarom vind je bij Jan Bouwes Fietsen alleen goed geschoold personeel en volgen zij ieder jaar trainingen om goed bij te blijven.

Nog een ding wat niet is veranderd is dat je bij Jan Bouwes fietsen in de maanden december en januari terecht kunt voor een fiets verwen beurt. Hierbij wordt jouw fiets volledig nagekeken, gepoetst, in de was gezet en krijgt jouw fiets een anti roest behandeling. Alle elektrische fietsen worden ook nog voorzien van de nieuwste updates. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zelf langs te komen met jouw fiets dan haalt Jan of Petra de fiets graag bij je op en deze wordt vanzelfsprekend ook weer teruggebracht.

Jan Bouwes Fietsen in Noord-Scharwoude
Jan en Petra Bouwes van Jan Bouwes Fietsen

Waarom Jan Bouwes Fietsen?

Voor advies en reparatie van jouw fiets ben je bij Jan Bouwes Fietsen aan het juiste adres. Jan en Petra vinden het heel belangrijk dat je een fiets kiest die goed bij je past zodat je veel fietsplezier beleeft. Voor aflevering van jouw fiets wordt deze helemaal klaargemaakt, in de was gezet en krijgt deze een antiroest behandeling zodat jouw fiets goed de winter doorkomt. Bij de aankoop van een racefiets of een mountainbike wordt er standaard een fietsmeting van je gemaakt. Zo kan de fiets helemaal voor je afgesteld worden.

Bij reparatie wordt fiets grondig nagekeken, afgesteld en hersteld. Je kunt altijd een gratis leenfiets meekrijgen, ook een elektrische, als dit nodig is. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de gratis haal en brengservice als je zelf niet in staat bent de fiets te brengen.

Jan en Petra Bouwes

Oorkonde

Deze oorkonde is uitgereikt aan Jan Bouwes Fietsen door de directie van 5-Sterrenspecialist ter erkenning als keurmerkhouder en meerwaarde. Klanten beoordeelden ons in 2023 met een 9.4!

jan bouwes fietsen is erkend 5 sterrenspecialist

Jan Bouwes Fietsen is trotse sponser van NHHT.

Jan Bouwes Fietsen ook sterk in schaatsen!

Ook voor schaatsen is Jan Bouwes Fietsen hét adres. Deze merken zijn o.a. verkrijgbaar: 

Alle schaatsen, van maat 26 tot en met maat 50, zijn op voorraad. Ook veel schaatsaccessoires aanwezig!

Schaatsen slijpen

Je kunt bij ons uw schaatsen laten slijpen en polijsten. Wij slijpen al jouw schaatsen met zorg en in iedere gewenste ronding.

free-skate logo
powerslide logo
raps-logo-zw
Logo Viking
logo zandstra