Fietsen

giant kinder mountainbike verkrijgbaar bij jan bouwes fietsen
bakfiets

Fietsen wordt leuker met een fiets van Jan Bouwes Fietsen

Tijd voor een onderhoudsbeurt voor je fiets of tijd voor een nieuwe fiets? Bij Jan Bouwes Fietsen kan dit allemaal. Kom gewoon langs en laat je verrassen door de vele mooie modellen, van kinderfiets tot dames- of herenfiets, van racefiets tot elektrische mountainbike.
Een proefrit maken op een van de (elektrische) fietsen is altijd mogelijk bij Jan Bouwes Fietsen! 

Een mountainbike, racefiets of toerfiets voor de sportieve fietser. Een stadsfiets komt altijd van pas. Ook een bakfiets is te bestellen. Diverse modellen verkrijgbaar voor heren, dames én kinderen!

Jan Bouwes Fietsen staat voor goede kwaliteit, goed advies, perfecte reparaties, flexibiliteit en wij helpen je graag met de juiste keuze van het product wat het beste bij jou past. Uiteraard staat de koffie en thee klaar!

Voor iedereen een fiets!

In onze collectie fietsen is een ruime keuze. Of het nu gaat om:

We hebben het allemaal. Kom gerust eens langs!

vrouw fietst op een Urban Victoria fiets van Jan Bouwes Fietsen
Jan Bouwes bouwt een fiets om tot driewieler waardoor de klant veilig kan fietsen

Evenwicht problemen

Heb je met het fietsen last van evenwicht problemen? 
Dan heeft Jan Bouwes Fietsen voor jou de oplossing! Wij bouwen jouw bestaande fiets om naar een veilige driewieler.

Dwars door de linies 

Fietsroute

Ze reden langs rivieren, vestingen en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een gebied boordevol historie: van Watergeuzen tot de Nederlandse Republiek en de Tweede Wereldoorlog. Met middeleeuwse kastelen, ingenieuze systemen van dijken en sluizen en prachtig lopende dijken langs de rivieren.

Irmo Keizer en Nas-Raddine Touhami stippelden een oogstrelende route uit, gevuld met fantastische uitzichten, mooi lopende wegen en een gezonde dosis aan historie. Geniet mee op de Trek Blog en download de route. Wat is fietsen toch mooi.