Jan Bouwes Fietsen

pb105495.jpg

2018: Jan Bouwes Fietsen, 15 jaar in Langedijk!

In april 2003 opende Jan Bouwes Fietsen zijn winkel aan de Dorpsstraat 705 te Noord-Scharwoude. Er is in die tijd veel veranderd. Zo nemen de elektrische fietsen een steeds grotere plaats in, is het pand  inmiddels grondig verbouwd. Maar één ding blijft onveranderd en dat is dat service bij Jan en Petra nog steeds even belangrijk is als in het begin.

Daarom vindt u bij Jan Bouwes Fietsen alleen goed geschoold personeel en volgen zij ieder jaar trainingen om goed bij te blijven. Het team is versterkt met Corné Bakker.

Nog een ding wat niet is veranderd is dat u bij Jan Bouwes fietsen in de maanden december en januari terecht kunt voor een fiets verwen beurt. Hierbij wordt uw fiets volledig nagekeken, gepoetst, in de was gezet en krijgt uw fiets een anti roest behandeling. Alle elektrische fietsen worden ook nog voorzien van de nieuwste updates. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf langs te komen met uw fiets dan haalt Jan of Petra de fiets graag bij u op en deze wordt vanzelfsprekend ook weer teruggebracht.

Jan en Petra Bouwes


Jan Bouwes Fietsen ook sterk in schaatsen!

Ook voor schaatsen is Jan Bouwes Fietsen hét adres. Deze merken zijn o.a. verkrijgbaar: Free Skate, Viking, Zandstra en Raps. Tevens Kunst- en Hockeyschaatsen van het merk Powerslide bij ons verkrijgbaar. Alle schaatsen, van maat 26 tot en met maat 50, zijn op voorraad. Ook veel schaatsaccessoires aanwezig!

advjbschaatsen2014.jpg

Schaatsen slijpen

U kunt bij ons uw schaatsen laten slijpen en polijsten. Wij slijpen al uw schaatsen met zorg en in iedere gewenste ronding. Kijk hier voor meer uitleg.