Fietsen

Pak de fiets!

Tijd voor een onderhoudsbeurt voor je fiets of tijd voor een nieuwe fiets? Bij Jan Bouwes Fietsen kan dit allemaal. Kom gewoon langs en laat je verrassen door de vele mooie modellen, van kinderfiets tot dames- of herenfiets, van racefiets tot elektrische mountainbike.
Een proefrit maken op een (elektrische) fiets is altijd mogelijk bij Jan Bouwes Fietsen! 

45493714_1244002622405517_5775413957103714304_n.jpg

Heeft u met het fietsen last van evenwicht problemen? 
Dan heeft Jan Bouwes Fietsen voor u de oplossing! Wij bouwen uw bestaande fiets om naar een veilige driewieler.

Voor iedereen een fiets!

Een mountainbike, racefiets of tourfiets voor de sportieve fietser. Een stadsfiets komt altijd van pas. Ook een bakfiets is te bestellen. Diverse modellen verkrijgbaar bij Jan Bouwes Fietsen, voor heren, dames én kinderen!

dsc_0012.jpg

Bakfiets


slideshowjbk.gif

Jan Bouwes Fietsen staat voor goede kwaliteit, goed advies, perfecte reparaties, flexibiliteit en wij helpen u graag met de juiste keuze van het product wat het beste bij u past. Uiteraard staat de koffie en thee klaar!

In onze collectie fietsen is een ruime keuze. Of het nu gaat om een:

We hebben het allemaal. Kom gerust eens langs!

victoria.holland_classic3_1_1200.jpg


Fietsmerken onder de loep

Victoria 

victoria-overzicht.jpg

Victoria fietsen: 130 jaar passie voor fietsen

Al vele generaties hebben de kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de tweewielers van Victoria Fietsen ervaren. Deze waarden vormen ook nu nog de drive en motivatie achter de gestage doorontwikkeling van onze fietsen en fietsproducten.

Om de kwaliteit in eigen hand te houden, vindt het grootste deel van de productie van de fietsen op de hoofdvestiging in Hoya (Duitsland) plaats. Ook de bouw van fietswielen gebeurt al meer dan veertig jaar in eigen beheer.

Victoria Fietsen heeft in de Europese fietsmarkt een zeer vooraanstaande positie ingenomen. Via een uitgebreid netwerk van gecertificeerde Victoria Fietsen dealers worden in de Benelux zowel de e-bikes als ‘gewone’ fietsen verkocht. Door dit netwerk bent u verzekerd van een goede service en ons kwaliteitswaarborg.


 

Occasions

Kom een kijkje nemen op onze Koopjeszolder! Wat dacht u van fietskleding, handschoenen en gebruikte fietsen.

Kijk verder op de Occasions pagina >

  • Diverse occasions

    Prijs
    Nu bieden!
    Type fiets
    Aantal versnellingen